Fiat: «What the Fun» σε δέκα χιονοδρομικά

Χειμερινό tour στα κορυφαία κέντρα Ιταλίας και Ευρώπης

  • -
  • -

Ένα μοναδικό καραβάνι γνωριμίας με τα τετρακίνητα μοντέλα της μάρκας πραγματοποιεί για τρίτη φορά η Fiat. Το χιονοδρομικό Madonna di Campiglio φιλοξένησε το πρώτο σκέλος του χειμερινού οδοιπορικού «What The Fun» όπου επισκέπτες και φίλοι του αλπικού σκι θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες κίνησης των 4x4 της Ιταλικής εταιρείας. Το καραβάνι θα τερματίσει στις 9 Μαρτίου στο Sauze d’Oulx, αφού περάσει από μερικά από τα πιο φημισμένα χιονοδρομικά της Ιταλίας και της Ευρώπης. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν τα Panda 4x4, Panda Trekking και Freemont AWD και βασικό στοιχείο των εκδηλώσεων θα είναι η δοκιμαστική οδήγηση στη χιονισμένη πίστα, που αποκαλείται "The Drive WOW". Εκτός από χωμάτινες απαιτητικές διαδρομές για τους φαν του είδους, όσοι επιθυμούν μπορούν τους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους πίσω από το τιμόνι, περνώντας από αναχώματα και διάφορα εμπόδια και κάνοντας σλάλομ, με την ασφάλεια που θα παρέχει η παρουσία ενός επαγγελματία οδηγού δίπλα τους. Οι προσπάθειές τους θα καταγραφούν από κάμερες και θα ανέβουν στις σελίδες της Fiat στο web και τα κοινωνικά δίκτυα.

Για τις ανάγκες του «What The Fun» θα στηθεί ένα camp 600 τετραγωνικών μέτρων, όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν με διάφορες δραστηριότητες. Τα μοντέλα που θα συμμετέχουν στις δοκιμές θα χρησιμοποιούν χειμερινά ελαστικά της Continental για βέλτιστη πρόσφυση στις ολισθηρές συνθήκες.

Το χειμερινό οδοιπορικό της Fiat την περσινή σεζόν σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή εννέα χιονοδρομικών, όπου πραγματοποιήθηκαν περίπου 700 δοκιμές και έδωσαν το παρόν πάνω από 150.000 επισκέπτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...