Βραβείο SMARTBEST για το Chevrolet MyLink

Για την πρωτοποριακή του σχεδίαση και την ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα με το smartphone σας βραβεύτηκε το Chevrolet MyLink

  • -
  • -

Το βραβείο SMARTBEST 2013 κέρδισε το Chevrolet MyLink. Η κριτική επιτροπή του AUTOBEST, που απαρτίζεται από δημοσιογράφους αυτοκινήτου από 15 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, χαρακτήρισε το MyLink ως μια “καινοτόμα, απλή και πολύ προσιτή τεχνολογία". Το βραβείο SMARTBEST παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012.

Η τεχνολογία Chevrolet MyLink συγκεντρώνει το περιεχόμενο ενός smartphone σε μια υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη αφής και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταλόγους επαφών, λίστες αναπαραγωγής μουσικής, φωτογραφίες ή / και βίντεο, καθώς και άλλα αποθηκευμένα μέσα και δεδομένα. Με το ραδιόφωνο MyLink συνδέεστε σε εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως την εφαρμογή πλοήγησης BringGo, σε ένα ραδιοφωνικό δίκτυο συνεχούς ροής, ενώ επίσης διαθέτει τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης. Οι συμβατές συσκευές μπορούν να συνδεθούν μέσω USB ή Bluetooth. Υπάρχει επίσης μια ειδικά διαμορφωμένη θύρα για ορισμένες συσκευές μουσικής που δεν χρησιμοποιούν USB ή Bluetooth. Το Chevrolet MyLink είναι διαθέσιμο σε πολλά αυτοκίνητα στη γκάμα της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου του νέου μικρού SUV Chevrolet Trax.

"Χάρη σε αυτή την πρωτοποριακή, απλή και πολύ προσιτή τεχνολογία, όλοι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική ή τα προγράμματα ειδήσεων, και να μιλήσουν με φίλους ή την οικογένεια ενώ οδηγούν”, δήλωσε ο Ilia Seliktar, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του AUTOBEST, προσθέτωντας: "Το Chevrolet MyLink προσφέρει μέσα από ένα smartphone όλες τις δυνατότητες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο, από το σύστημα πλοήγησης μέχρι τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό".

Εκτός από το βραβείο του SMARTBEST, η Chevrolet είναι μία από τις πέντε φιναλίστ που θα διαγωνιστούν για το βραβείο AUTOBEST 2014, με το Trax. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, 2013.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...