Video: Η Tag Heuer στην ταινία Rush

Άρωμα της χρυσής εποχής της F1

  • -
  • -

Η Tag Heuer βάζει το στίγμα της στην ταινία Rush που αναπαριστά τη χρυσή εποχή της F1 και την κόντρα του play-boy οδηγού James Hunt με τον θρυλικό οδηγό Niki Lauda και το πολυτάραχο πρωτάθλημα του 1976. Η Tag Heuer, η οποία ήταν επίσημος συνεργάτης χρονομέτρησης της Ferrari τη δεκαετία του ’70, συνεργάστηκε στενά με τον σκηνοθέτη Ron Howard και την παραγωγή του Hollywood ώστε να μεταφέρει το αυθεντικό κλίμα της εποχής και την μοναδική αύρα των γεγονότων με ρεαλιστικό τρόπο στη μεγάλη οθόνη.

Στο Rush, τα χρώματα της Tag Heuer είναι ορατά στις φόρμες της Niki Lauda (Daniel Brühl), στον team mate του Clay Regazzoni (Pierfrancesco Favino) και κάθε άλλο μέλος της Scuderia Ferrari, ακριβώς όπως ήταν το 1976. Καθ 'όλη της δεκαετίας του '70 κάθε οδηγός της Ferrari φορούσε ένα χρονογράφο Tag Heuer με το όνομά του και την ομάδα αίματος χαραγμένο πάνω του.

Ο James Hunt, γνωστός και ως "The Shunt» (Chris Hemsworth), φοράει έναν ολόχρυσο χρονογράφο Tag Heuer Carrera. Το συγκεκριμένο κομμάτι δημιουργήθηκε από τον Jack Heuer το 1963 και πήρε την ονομασία του από τον Αγώνα Carrera Panamericana.



Rush-Tag-Heuer

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...