Σε κόλλα χαρτί οι άδειες κυκλοφορίας

Ξέμεινε από το ειδικό τρίπτυχο έντυπο το Υπ. Μεταφορών

  • -
  • -

Οι παλιές συνήθεις φαίνεται δεν κόβονται έτσι για πολλοστή φορά οι Διευθύνσεις Μεταφορών ξέμειναν από το ειδικών προδιαγραφών χαρτί και οι νέες άδειες που θα εκδίδονται θα είναι απλές εκτυπώσεις σε κοινές κόλλες Α4. Η κρίση είναι μια καλή δικαιολογία, ωστόσο οι λόγοι της έλλειψης παραμένουν ίδιοι. Ολιγωρία και καθυστερήσεις της Διεύθυνσης Κρατικών Προμηθειών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου η οποία είναι υπεύθυνη να προκηρύξει το σχετικό διαγωνισμό και να γίνει η προμήθεια. Ο διαγωνισμός δεν έχει προκηρυχθεί ακόμη επειδή αναμένεται η έγκριση του Ενιαίου Προγράμματος Προμηθειών.

Οι Διευθύνσεις Μεταφορών των κατά τόπους Περιφερειών έλαβαν την οδηγία να εκδίδουν άδειες χρησιμοποιώντας τα εναπομείναντα πράσινα τρίπτυχα για τα τουριστικά λεωφορεία δημοσίας χρήσης, για τα φορτηγά δημοσίας χρήσης εθνικών και διεθνών μεταφορών και για τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης που χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων, στο πλαίσιο της λειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες ανήκουν.

Για όλες τις λοιπές περιπτώσεις έκδοσης νέας άδειας κυκλοφορίας ή αντικατάστασης θα χορηγείται φωτοαντίγραφο του «Υπηρεσιακού αντιγράφου άδειας κυκλοφορίας», το οποίο τυπώνεται από το μηχανογραφικό σύστημα. Παρόλη τη έλλειψη, τα προβλεπόμενα παράβολα θα καταβάλλονται κανονικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...