F1 Abu Dhabi: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Max Verstappen! Το άξιζε; (ψηφίστε)

Απίστευτα πράγματα στο GP του Άμπου Ντάμπι, με τον Verstappen να προσπερνά τον Hamilton στον τελευταίο γύρο και να γίνεται ο πρώτος Ολλανδός στην ιστορία που κατακτά το πρωτάθλημα.

  • -
  • -

Σε ένα απίθανο φινάλε, σε μια σεζόν που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, οι Max Verstappen και Lewis Hamilton έδωσαν μια τρομερή μάχη, με τον τίτλο να κρίνεται κυριολεκτικά στον τελευταίο γύρο.

max and lewis1
Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing εκμεταλλεύτηκε το δώρο με το ατύχημα του Latifi και την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στη Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, πρόλαβε να αλλάξει ελαστικά, να βάλει τη φρέσκια κόκκινη γόμα και να επιτεθεί, προσπερνώντας τον Βρετανό 7 φορές πρωταθλητή λίγα μέτρα πριν την ευθεία του τερματισμού και κατακτώντας ένα σπουδαίο τρόπαιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΣΕ VIDEO

Ο Lewis Hamilton είχε μείνει άφωνος, δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε αυτόν τον αγώνα και αυτό το πρωτάθλημα. Στη φετινή F1 όμως συνέβησαν τα πάντα. Κι ο Verstappen στέφθηκε δικαίως παγκόσμιος πρωταθλητής, όντας ο μοναδικός που κόντραρε στα ίσια τον πολυνίκη του θεσμού και τελικά τον κέρδισε.

max an lewis 2

Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι δικαίωσε τις προσδοκίες, με τους διεκδικητές του τίτλου να προσφέρουν μια ακόμη μεγάλη παράσταση, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού ανά την υφήλιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά το 2008 που έχουμε διαφορετικούς θριαμβευτές. Η Red Bull πήρε το πρωτάθλημα οδηγών και η Mercedes το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Εσείς τι πιστεύετε; Ποιος άξιζε περισσότερο τη νίκη -και το Πρωτάθλημα; Ψηφίστε στο poll που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...