F1 Abu Dhabi: Η προσπέραση που έδωσε στον Verstappen το Πρωτάθλημα [video]

Δείτε την κίνηση με την οποία ο Verstappen πέρασε τον Hamilton στο Άμπου Ντάμπι, κατακτώντας τη νίκη αλλά και το Πρωτάθλημα.

  • -
  • -

Το Πρωτάθλημα Formula 1 του 2021 κρίθηκε στον τελευταίο γύρο του αγώνα στη Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, όταν με μια «βουτιά» στα φρένα ο Verstappen πέρασε τον Hamilton, κατακτώντας τη νίκη και τον τίτλο! Αυτή η κίνηση του Ολλανδού τον έφερε στην κορυφή του κόσμου - έστω προσωρινά, αφού η Mercedes-AMG Petronas έχει καταθέσει 2 ενστάσεις!

Νωρίτερα, ο Verstappen είχε εκμεταλλευτεί την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας, λόγω του ατυχήματος του Latifi, προλαβαίνοντας να βάλει ελαστικά με τη φρέσκια, κόκκινη γόμα. Αυτό του έδωσε πλεονέκτημα και του επέτρεψε να προσπεράσει τον Βρετανό 7 φορές πρωταθλητή λίγα μέτρα πριν την ευθεία του τερματισμού, κατακτώντας έτσι ένα σπουδαίο τρόπαιο. Αν παρέμενε 2ος, ο τίτλος θα είχε πάει για άλλη μια φορά στα χέρια του Βρετανού. Ο Lewis Hamilton είχε μείνει άφωνος, δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε αυτόν τον αγώνα και αυτό το πρωτάθλημα. Στη φετινή F1 όμως συνέβησαν τα πάντα!

Δείτε την εντυπωσιακή και απρόσμενη προσπέραση που έκρινε τον τίτλο:

Εσείς τι πιστεύετε; Ποιος άξιζε περισσότερο τη νίκη -και το Πρωτάθλημα; Ψηφίστε στο poll που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...