Επίσημο: Φεύγει ο Perez, έρχεται ο Vettel στην πρώην Racing Point, νυν Aston Martin

O 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, φεύγει από την Ferrari μετά από 6 χρόνια και όχι με την καλύτερη διάθεση...

  • -
  • -

Σημαντική μέρα η 10η Σεπτεμβρίου 2020 για την Racing Point (σύντομα Aston Martin F1 Team), καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή, Sebastian Vettel, από την ομάδα της Ferrari, για το 2021 και έπειτα!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, μόλις μία μέρα νωρίτερα, με την ανακοίνωση αποχώρησης του Sergio Perez από την ομάδα, «χωρίς να υπάρχει Σχέδιο Β» για τον ίδιο όπως δήλωσε, η Βρετανικής βάσης Racing Point δεν έχασε καθόλου χρόνο ανακοινώνοντας σήμερα τον οδηγό που θα συμπληρώσει το δυναμικό της ομάδας, από το 2021.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός πολύ-πρωταθλητής είχε αβέβαιο μέλλον, καθώς η θέση του στην Ferrari για την επόμενη σεζόν είχε ήδη καλυφθεί, από τον Ισπανό Carlos Sainz, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του νεαρού Μονεγάσκου, Charles Leclerc.

racing-point

Ο Vettel στο πλευρό του θα έχει τον Καναδό Lance Stroll, γιο του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της ομάδας, Lawrence Stroll, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει.

Ο 33χρονος δηλώνει ενθουσιασμένος και περήφανος για την νέα συνεργασία, όντας εντυπωσιασμένος από την απόδοση της ομάδας στην σεζόν που διανύουμε. «Συνεχίζω να αγαπώ το άθλημα της Formula 1 και στόχος μου συνεχίζει να είναι η παρουσία μου στις πρώτες θέσεις του grid. Θεωρώ μεγάλο προνόμιο το να κάνω κάτι τέτοιο με την ομάδα της Aston Martin», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: Formula 1

vettel-redbull

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...