1,88’’ στα pits ο Verstappen, ένα ολόκληρο λεπτό ο Hamilton! (video)

Οι μηχανικοί της Red Bull Racing αντικαθιστούν τα ελαστικά του Verstappen πριν προλάβεις να πεις… pit stop!

  • -
  • -

Από… ταχυδακτυλουργούς φαίνεται πως απαρτίζεται η ομάδα μηχανικών της Aston Martin Red Bull Racing στη Formula 1. Αυτό διότι, λίγες μέρες μετά την επίτευξη του ταχύτερου χρόνου σε pit stop (1,91 δευτερόλεπτα) στο βρετανικό Grand-Prix, σημείωσαν ένα νέο ρεκόρ.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του γερμανικού Grand-Prix, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, αντικατέστησαν την τετράδα ελαστικών στο μονοθέσιο του Max Verstappen σε μόλις 1,88 δευτερόλεπτα!

Τα αστραπιαία «αντανακλαστικά» του “team” της Aston Martin Red Bull Racing καταγράφηκαν σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Σ’ αυτό βλέπουμε το pit crew να αντικαθιστά τα ενδιάμεσα intermediate (για μη έντονη βροχή) με τα ελαστικά slick (για στεγνό οδόστρωμα).

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΙΚΗ VERSTAPPEN ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΟΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Σημειώνεται πως το γερμανικό Grand Prix ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο για τη Red Bull Racing, με τον Verstappen να “σκαρφαλώνει” στην κορυφή του βάθρου.

Στον αντίποδα, οι ομάδες τόσο της Ferrari όσο και της Mercedes υπέπεσαν σε κάποια λάθη μεγάλης κρισιμότητας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την παραμονή του Lewis Hamilton στα pits για σχεδόν ένα λεπτό!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...