F1: Μαλλιοκούβαρα Mercedes και Ferrari

  • -
  • -

Η δεύτερη φορά σε τρείς αγώνες με μονοθέσιο της Ferrari να «πέφτει» πάνω σε μονοθέσιο της Mercedes στον πρώτο γύρο έβγαλε εκνευρισμό στους ανθρώπους της Mercedes. Την αρχή έκανε ο Lewis Hamilton ο οποίος είπε για «ενδιαφέρουσες τακτικές» από πλευράς Ferrari στην συνέντευξη μετά από την λήξη του αγώνα.

 

Η συνέχεια δόθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes, Toto Wolff, ο οποίος χρησιμοποίησε λόγια του James Allison, τεχνικού διευθυντή της ομάδας, ο οποίος αναρωτήθηκε εάν ήταν «κάτι που έγινε επίτηδες ή από ανικανότητα». Τα άκουσε αυτά ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Maurizio Arrivabene και είπε στο Sky Italia ότι θα πρέπει να ντρέπεται ο Allison ο οποίος είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής της Ferrari.

 

Και δεν μείναμε εκεί … η γυναίκα του Raikkonen έκανε επίθεση στον Hamilton μέσω Instragram λέγοντας ότι ο Hamilton θα πρέπει να μάθει να χάνει, αλλιώς να το … γυρίσει στο μπαλέτο. Όμως υπήρχε μια πρόθεση από την Mercedes να ρίξει τους τόνους με τον Toto Wolff να σχολιάζεις το Πολωνικό Eleven Sports λίγο μετά από τον αγώνα : «Είπα ότι θα πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος εάν ήταν ανικανότητα ή επίτηδες, ένα χαζό σχόλιο εκ μέρους μου πάνω στην ένταση. Αλλά ήταν μια χαζή μανούβρα και μια χαζή μανούβρα που έγινε για δεύτερη φορά σε 3 αγώνες, και για τον λόγο αυτό είχα έντονα συναισθήματα».

 

Όμως και ο Hamilton έριξε τους τόνους από το Instagram και πάλι λέγοντας ότι αποδέχεται την συγνώμη του Raikkonen και πως ο ίδιος είπε κάποια λάθος πράγματα πάνω στην ένταση.

 

Την κίνηση του Hamilton αποδέχθηκε με χθεσινό tweet η Ferrari

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...