F1: Ψάχνει κάτι περισσότερο από μονοετές συμβόλαιο o Bottas

  • -
  • -

Η ομάδα της Mercedes δεν έχει οδηγούς για το 2019. Για τον Lewis Hamilton τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Mercedes θέλει να τον κρατήσει και ο Βρετανός θέλει να μείνει στην ομάδα. Οι συνομιλίες τρέχουν και είχαν μείνει για λίγο στον πάγο μέχρι να λυθούν τα προβλήματα με το μονοθέσιο.

 

Στο θέμα του Bottas τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Φιλανδός κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Nico Rosberg το 2017 και κατάφερε και πήρε 3 νίκες. Πέρσι του έγινε επέκταση συμβολαίου για ένα χρόνο, αλλά φέτος θα ήθελε κάτι διαφορετικό. «Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα, ελπίζω για πολύ καιρό. Αυτός είναι ο στόχος μου. Από την στιγμή που θα συνεχίσω να αποδίδω όπως το κάνω μέχρι στιγμής, κανονικά θα είναι όλα ΟΚ», είπε.

 

Αστειεύτηκε δε λέγοντας ότι στην καριέρα του είχε μονοετές συμβόλαια, αλλά τώρα θα ήθελε να ξέρει κανονικά το που θα είναι τα επόμενα δυο χρόνια. Μέχρι στιγμής ήταν άτυχος καθώς στον 1ο αγώνα είχε μια έξοδο στα προκριματικά και ξεκίνησε πολύ πίσω, ενώ στον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν είχε πρόβλημα με το λάστιχό του στερώντας του μια σίγουρη νίκη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...