F1: Εμφατική νίκη στην Μελβούρνη θέλει ο Hamilton

  • -
  • -

Η σαιζόν του 2018 ξεκινά το πρωί της Κυριακής με τον αγώνα της Αυστραλίας στο Albert Park. Οι Hamilton και Vettel κυνηγούν το 5ο πρωτάθλημά τους και ο Verstappen θέλει να μπει σφήνα για να κάνει το δικό του … σεφτέ. Ο Hamilton όμως μας έρχεται φουριόζος και μιλώντας στο Press Association βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

 

«Δεν νιώθω ότι ξεκινώ το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας μου, και δεν νιώθω ότι πάω να κλείσω το τελευταίο μου συμβόλαιο. Δεν ξέρω πώς θα νιώθω σε 2 ή 3 χρόνια, αλλά είμαι εδώ για την 12η σαιζόν μου και είμαι ενθουσιασμένος. Δεν ξέρω από που έρχεται, αυτό το αίσθημα της υπεροχής, αλλά περισσότερο από όλα στην ζωή μου θέλω να υπερέχω το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Θέλω να πάω στην Μελβούρνη φορμαρισμένος. Θέλω να έχω το βάρος που έχω βάλει στόχο. Θέλω να σκίσω στα ελεύθερα δοκιμαστικά, να πάρω την poleposition και να κερδίσω τον αγώνα πειστικά. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το συναίσθημα μόλις μπω στην σαιζόν, αλλά όσο κρατάει θα πιέζω», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

 

Ο Hamilton σχολίασε και το γεγονός ότι καθάρισε όλο το περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής όταν ειρωνεύτηκε τον μικρό ανιψιό του ο οποίος φορούσε ένα ροζ φόρεμα και δέχθηκε σκληρή κριτική : «Όλοι έχουν γνώμη για τα πάντα. Ο κόσμο κινείται δραστικά και κανένας δεν είναι τέλειος. Έχουμε μια πίτα από το brand μας, και εξελισσόμαστε συνεχώς. Δουλεύω με την ομάδα μου για να δούμε πώς θα περάσουμε το μήνυμα για την καταγωγή μας. Για παράδειγμα το τι καταφέραμε σαν μια οικογένεια μεσαίας τάξης που είναι διαφορετική ιστορία από οποιονδήποτε άλλο οδηγό»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...