F1: Δεν νιώθει πίεση ο Hamilton για το νέο του συμβόλαιο

  • -
  • -

Το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την ομάδα της Mercedes λήγει στο τέλος του 2018, όμως τόσο ο οδηγός όσο και η ομάδα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους για 3 ακόμα χρόνια. Φήμες αναφέρουν ότι αυτή η επέκταση θα φέρει στον Hamilton 120εκ Λίρες.

 

Ο Hamilton βρέθηκε σε εκδήλωση της Petronas στο Τορίνο της Ιταλίας και μίλησε για την επέκταση του συμβολαίου του : «Είναι μια χαλαρή ατμόσφαιρα για μας γιατί η Mercedes ξέρει ότι είμαι αφοσιωμένη σε αυτή και αυτοί είναι αφοσιωμένοι σε μένα. Τόσο ο Toto (Wolff) όσο και εγώ είμαστε χαλαροί. Είναι μια συνεχής προσπάθεια να βρεις κοινό πεδίο. Στο τέλος της ημέρας με τα συμβόλαια και τις συνεργασίες θέλεις πάντα να δεις πως θα δουλέψεις καλύτερα και να προσφέρεις καλύτερες υπηρεσίες και ανάποδα, και πως να βγάζεις το καλύτερο από τον άλλο. Αυτό είναι που δουλεύουμε».

 

Θα ήθελε όμως να κλείσει το θέμα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα την άλλη Κυριακή αλλά τόνισε : «Εάν δεν γίνει (μέχρι τότε), έχει καλώς, θα γίνει. Προφανώς και έχουμε να αφοσιωθούμε στην χρονιά που μας έρχεται, αλλά θα γίνει σίγουρα»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...