F1: Σκέφτηκε να εγκαταλείψει την F1 o Alonso

  • -
  • -

Δεύτερες σκέψεις κατά πόσο έπρεπε να μείνει στην F1 έκανε ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Fernando Alonso. Φυσικά οι καταστροφικές σαιζόν της McLaren Honda τον έβαλαν σε αυτή την σκέψη αλλά τελικά αποφάσισε ότι δεν θα ήταν η σωστή απόφαση.

 

«Αισθάνθηκα ότι δεν ήταν ο χρόνος για μένα να φύγω, όχι με αυτά τα αποτελέσματα, όχι με αυτά τα συναισθήματα. Ήξερα ότι θα το μετάνιωνα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα είχα αυτή την πικρή γεύση για το υπόλοιπο της καριέρας μου», είπε ο Alonso στο περιοδικό F1 Racing και συμπλήρωσε : «Προφανώς και συνεχίζω να θέλω να πετύχω. Υπάρχουν ανεκπλήρωτα πράγματα για μένα και την McLaren μαζί»

 

Έδωσε και μια υπόσχεση όμως … ότι θα δώσει αυτό το παραπάνω έχοντας καλύτερο πακέτο φέτος : «Δεν το ένιωθα για αρκετό καιρό, αλλά τώρα νιώθω ότι μπορώ να κάνω μια πολύ καλή χρονιά εάν έχουμε ένα καλό πακέτο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να δώσω αυτό το έξτρα που δίνω σε όλη μου την καριέρα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο να δώσω τα προηγούμενα 3 χρόνια : την αφοσίωση, την δουλειά, τα συμπεράσματα στον προσομειωτή. Αυτό το κάτι έρχεται σε έναν οδηγό αλλά για να το δώσεις όταν είσαι στο Μεξικό και έχεις ποινή λόγω αλλαγής κινητήρα και να ξεκινάς από το τέλος, πράγματα όπως τα έξτρα δέκατα ή οι κινήσεις στον αγώνα ή οι μαγικές εκκινήσεις δεν έρχονται. Δεν είναι συνειδητά . Είναι το πως νιώθεις εκείνη την μέρα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...