F1: Mercedes και Ferrari έχουν τις ίδιες βλέψεις για το μέλλον της F1

  • -
  • -

Συνέντευξη στο Βρετανικό Autocar έδωσε ο ισχυρός άντρας της Mercedes, Dieter Zetsche. Ο Zetsche πήρε θέση για την παρουσία της Mercedes στην F1 και το μέλλον της στον θεσμό : «Είμαστε για να παραμείνουμε στην Formula 1, αλλά η πλατφόρμα θα πρέπει να συνεχίσει να έχει νόημα και να εξελίσσεται θετικά. Εχω πει πολλές φορές ότι το καλύτερο αποτέλεσμα είναι να κερδίζεις το πρωτάθλημα με ένα βαθμό στον τελευταίο αγώνα. Με αυτά που είδαμε στην πίστα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν είμαι σίγουρος για την δήλωσή μου!».

 

Συνέχισε δε λέγοντας «Χρειαζόμαστε ισχυρότερο ανταγωνισμό και αλλαγές στους κανονισμούς που θα δώσουν νέα μονοθέσια σε όλους και σε κάποιο βαθμό η σαιζόν που πέρασε είχε αλλαγές».

 

Υπάρχει όμως και ένα σημείο που συμφωνεί με το αφεντικό της Ferrari, τον Sergio Marchionne : «Είμαστε ο καλός και ο κακός αστυνομικός. Μαχόμαστε σαν τρελοί στην πίστα και προσπαθούμε να πάρουμε κάθε δέκατο πλεονεκτήματος, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε 100% εναρμονισμένοι στις σκέψεις για την Formula 1 και στις στρατηγικές κινήσεις στην F1. Είμαστε καλοί φίλοι»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...