F1: Hamilton – Mercedes … θα τα πουν τον άλλο μήνα

  • -
  • -

Μπορεί ο Lewis Hamilton να κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημά του, όμως η λέξη «συνταξιοδότηση» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. Θέλει να συνεχίσει στην F1 και θέλει να συνεχίσει και στην ίδια ομάδα. Συμβόλαιο έχει και του χρόνου, αλλά αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτίσει πάνω στην επιτυχία του.

 

«Μιλήσαμε πριν από κάποιες βδομάδες στο εργοστάσιο και είπαμε ότι θα κάτσουμε κάτω», είπε ο Hamilton όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports F1 για το μέλλον του. «Είναι μια ήσυχη και εύκολη διαδικασία για εμάς. Έχουμε ήδη κάτι καλό και είναι μόνο για να το επεκτείνουμε και να δουλέψουμε σε αυτό σε ότι αφορά το τι μπορώ να κάνω για αυτούς και αντίστροφα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα βρούμε τον χρόνο για να κάτσουμε κάτω», είπε ο Hamilton.

 

«Απολαμβάνω την οδήγηση περισσότερο από ποτέ. Ανεξάρτητα εάν είναι για λίγο, για αρκετά ή για ένα (χρόνο στην F1), θα είμαι εδώ του χρόνου και εύχομαι και για κάποιον χρόνο πέρα από αυτό. Υπάρχει αρκετός χρόνος μετά από την Formula 1 και δεν θέλω να το κάνω περισσότερο από αυτό που θα έχω, γιατί είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...