F1: Αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του Kubica στην F1

  • -
  • -

Ποιος να το περίμενε όταν στις 6 Φεβρουαρίου του 2011ο Kubica είχε ένα τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα Rally και μιλάγαμε κατά πόσο θα μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή, σήμερα θα μιλάμε κατά πόσο μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση της F1 και σύμφωνα με κάποιες φήμες μέσα στην σαιζόν!

 

Η Renault του δίνει τις ευκαιρίες, μέχρι τώρα σε μονοθέσιο του 2012 στην πίστα της Valencia και στην πίστα Magny Cours. Όμως τώρα κάνει το σημαντικότερο βήμα και το σημαντικότερο τεστ. H Renault τον δήλωσε να κάνει δοκιμές μια μέρα στην πίστα του Hungaroring όταν ολες οι ομάδες θα κάνουν 2 μέρες δοκιμών.

 

Εμπιστεύονται ή όχι τον Πολωνό; Δύσκολη ερώτηση. Από αυτά που βλέπουμε και από τις ανακοινώσεις φαίνεται ότι είναι πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις και σε αυτά που περιμένουν. Ακόμα και εάν κάνει τις δοκιμές και πάει καλά δεν θα μπορούν να είναι 100% σίγουροι για το τι θα γίνει.

 

Όλα πάνε βήμα βήμα εάν και κάποιοι, όπως η Γερμανική Bild, προτρέχουν λέγοντας ότι μπορεί να πάρει την θέση του Palmer για το Βελγικό GP στο τέλος του Αυγούστου. Εάν ο Πολωνός επιστρέψει θα μιλάμε για μια πολύ συγκινητική εμπειρία. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...