F1: Κέρδισε ο Hamilton στην Μ Βρετανία

  • -
  • -

Ανατρεπτικός ο αγώνας στην Μ. Βρετανία. Ο Lewis Hamilton μπορεί να εκκίνησε και να τερμάτισε πρώτος, αλλά οι Bottas και Raikkonen που πήραν την 2η και 3η θέση χρειάστηκε να περάσουν πολλά και να βρεθούν σε αυτές τις θέσεις. Ο Hamilton πλέον είναι 1 βαθμό πίσω από τον Vettel.

Με τον φόβο της βροχής ξεκίνησε το Βρετανικό GP. Μετά από τις ποινές για αλλαγή κινητήρα και εξαρτημάτων οι Ricciardo και Alonso θα εκκινούσαν από τις θέσεις 19 και 20, ενώ ο Bottas εκκινούσε από την 9η. Οι Kvyat και Sainz χτύπησαν μεταξύ τους σε μια άσχημη στιγμή για την ομάδα της Toro Rosso. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εγκαταλείψει ο Ισπανός, ενώ ο Palmer δεν ξεκίνησε καν από πρόβλημα με το υδραυλικό σύστημα στο μονοθέσιό του.

Ένταση υπήρχε και ανάμεσα στους οδηγούς της Sauber όμως δεν είχαν το αποτέλεσμα της Toro Rosso

Στον 14ο γύρο ο Vettel και ο Verstappen είχαν μια εκπληκτική μάχη με τον Ολλανδό να κρατά την 3η θέση. Ο Vettel διαμαρτυρήθηκε και σήκωσε το χέρι του, αλλά ο Verstappen συνέχισε την άμυνα.

Και δεν έφτανε αυτό, ο Bottas πλησίασε τον 4ο Vettel. Ο Ricciardo όμως άρχιζε να κερδίσει θέσεις

Αυτό που δεν κατάφερε εντός πίστας ο Vettel το κατάφερε κερδίζοντας μπαίνοντας στα πιτ. Μπήκε πρώτος και μόλις του απάντησε ο Verstappen είχε χάσει για λίγο καθώς είχε και πρόβλημα.

Η κατάταξη στον 25ο γύρο είχε ως εξής

Ο πρωτοπόρος Hamilton μπήκε στον 26ο γύρο

H McLaren ; … Μια από τα ίδια … Εγκατέλειψε ο Alonso

O Bottas που είχε εκκινήσει από την 9η θέση κατάφερε με την στρατηγική του να πλησιάσει τον Vettel που αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ελαστικά του

Στον 44ο γύρο κατάφερε να τον περάσει

Ο αγώνας όμως δεν είχε τελειώσει … Η Ferrari είχε σοβαρά προβλήματα με τα ελαστικά στην αρχή με τον Raikkonen

Και στην συνέχεια με τον Vettel

Χρειάστηκε να μπουν και οι δυο στα πιτ με αποτέλεσμα ο Raikkonen να πέσει στην 3η θέση και ο Vettel στην 7η

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...