F1: Massa: “Η Ferrari κάνει κάτι που κανένας δεν περίμενε φέτος”

  • -
  • -

Στην επιτυχία της Ferrari στάθηκε ο πρώην οδηγός της Ferrari και νυν την Williams Martini, Felipe Massa. O Βραζιλιάνος σχολίασε ότι η Ιταλική ομάδα χωρίς να έχει κάποιον ‘σταρ’ σχεδιαστή, όπως τον Adrian Newey, κατάφερε να είναι ανταγωνιστική.

 

«Πιστεύω ότι η Ferrariκάνει κάτι που κανένας δεν περίμενε φέτος. Κανένας δεν περίμενε να δει την Ferrariνα κάνει ότι κάνει και αυτό είναι πολύ καλό. Δείχνει ότι επειδή έχεις τον Adrian Newey στην ομάδα δεν σημαίνει ότι θα είσαι καλύτερος από τους άλλους. Έχει σημασία για τους ανθρώπους από διάφορους τομείς να δουλέψουν μαζί σε διάφορες περιοχές ακόμα και εάν δεν εχουν ένα topόνομα μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Κανέναςδεντοπερίμενε. Εάν τον Νοέμβριο με ρώταγες θα σου έλεγα ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να παλέψει με την Mercedesείναι η RedBull. Έτσιη Red Bull δενέκανετοσωστόμονοθέσιοκαιη Ferrari τοέκανε», είπε

 

Η Ferrari συνεχίζει να εκπλήσσει με το κλειδί πλέον να είναι η εξέλιξη του μονοθεσίου. Ο επόμενος αγώνας, ο πρώτος επι Ευρωπαικού εδάφους, είναι σημαντικός καθώς οι ομάδες φέρνουν σημαντικές βελτιώσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...