F1: Λίγα λόγια από την Ferrari

Σε βαθμό που έχουν εκνευριστεί στα Ιταλικά ΜΜΕ

  • -
  • -

Στην ακριβώς … αντίθετη πλευρά πήγαν οι άνθρωποι της Ferrari σε ότι αφορά τις δηλώσεις τους προς τον Τύπο. Ενώ πέρσι υπήρχαν πολλές διαρροές αλλά και δηλώσεις, φέτος δεν τους βγάζεις δήλωση!

 

Φαίνεται ότι περίμεναν όλοι να μιλήσει το μεγάλο αφεντικό και έτσι σήμερα στην 3η μέρα των δοκιμών στην Βαρκελώνη είδαμε τον Vettel να σχολιάζει. Την αρχή έκανε χθες ο Sergio Marchionne ο οποίος δήλωσε ότι … «κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Το μονοθέσιο είναι πολύ πιο δυνατό από πέρσι. Εάν είμαι αισιόδοξος; Ναι, αλλά δεν ξέρω εάν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά δεν θα νιώθουμε ντροπή!»

 

Η Ferrari έχει να πάρει πρωτάθλημα οδηγών από το 2007 με τον Kimi Raikkonen και σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελε και πάλι στο Maranello. Στις δοκιμές πάει καλά, αλλά κανένας δεν ξέρει τι κάνει ο αντίπαλός του. Τα φορτία καυσίμων είναι άγνωστα, τα ελαστικά νεα για όλους και το πρόγραμμα που τρέχει κάθε ομάδα και κάθε οδηγός διαφέρει. Φυσικά δεν ξέρουμε και πόσο «χαλαρά» ή όχι πηγαίνουν οι Mercedes και Red Bull Racing, κάτι που θα φανεί στα προκριματικά στην Αυστραλία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...