F1: Η Pirelli προβλέπει το 2017

  • -
  • -

H Pirelli δηλώνει έτοιμη για το 2017. Εχει συμπληρώσει 12.000 χλμ δοκιμών με τα μονοθέσια που της είχαν διαθέσει Ferrari, Mercedes και Red Bull Racing. Πήρε τα δεδομένα και ετοίμασε τα ελαστικά για την νεα σαιζόν.

 

Στα πλαίσια των 110 χρόνων παρουσίας της Pirelli στον μηχανοκίνητο αθλητισμό οι Paul Hembery και Mario Isola μίλησαν στο Τορίνο για τις προσδοκίες από την νεα σαιζόν.

 

Εχοντας βάση την πίστα της Βαρκελώνης, περιμένουν βελτίωση χρόνων της τάξης των 5 δευτερολέπτων στον γύρο σε σχέση με το 2015. «Πριν από 2 χρόνια η pole position ήταν στο 1:24.681, πέρσι βελτιώθηκε κατά 2,6 δευτερόλεπτα και τωρα περιμένουμε να πέσει κάτω από το 1:20», είπε ο Hembery.

 

Από την πλευρά του ο Isola είπε για την στροφή 3 της συγκεκριμένης πίστας : «Η στροφή 3 θα είναι τέρμα γκάζι. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθεί η ταχύτητα κατά 40km/h σε εκείνο το σημείο και οι δυνάμεις G κατά 1G»

 

Όπως τόνισαν οι άνθρωποι της Pirelli τα 6 εκατοστά μπροστινά και κατά 8 εκατοστά φαρδύτερα πίσω ελαστικά  θα φέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και έτσι να βλέπουμε λιγότερα pit stop.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...