F1: Καθαρή μάχη με τον Rosberg περιμένει ο Hamilton

  • -
  • -

Μια καθαρή μάχη περιμένει να έχει ο Lewis Hamilton με τον Nico Rosberg στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα στο Abu Dhabi. Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν χτυπήσει δυο φορές φέτος, την μια στην Ισπανία και την άλλη στην Αυστρία.

 

«Πηγαίνω στον αγώνα μη περιμένοντας τίποτα λιγότερο από ένα καθαρό αγώνα. Βέβαια μπορούμε να δούμε στην ιστορία και να δούμε τι έκαναν κάποιοι οδηγοί στο παρελθόν. Αλλά θέλω να σκέφτομαι ότι δεν είναι κάτι που θα έκανε. Απλώς πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα είμαι μπροστά του», είπε ο Hamilton.

 

Από την πλευρά του ο Toto Wolff ερωτηθείς για το εάν μπορεί να χτυπήσουν μεταξύ τους και πάλι οι δυο οδηγοί είπε : «Ξέρουμε ποια είναι η φιλοσοφία μας στον αγώνα. Το κάναμε τις τελευταίες 4 χρονιές στους αγώνες με κάποιες παραφωνίες στο ενδιάμεσο. Δεν απογοήτευσαν την ομάδα. Είναι μια εξαιρετική κατάσταση τώρα. Ο αξίες και οι στόχοι μας δεν άλλαξαν. Το ευ αγωνίζεστε είναι στα χέρια τους»

 

Ο Rosberg κρατάει την τύχη στα χέρια του και με ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα δεν θα τον ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Hamilton. Βέβαια θέλει προσοχή γιατί όποιος πηγαίνει συντηρητικά μπορεί να χάσει πολλά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...