F1: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο ο Rosberg

Έχασε έδαφος ο Hamilton

  • -
  • -

Περιμέναμε να γίνει μάχη ανάμεσα στους δυο οδηγούς της Mercedes σήμερα στην πίστα της Suzuka αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Nico Rosberg κέρδισε τον αγώνα άνετα μπροστά από τον Max Verstappen και τον Lewis Hamilton.

 

O αγώνας ξεκίνησε καταστροφικά για τον Hamilton, ο οποίος από την 2η θέση έπεσε στην 8η! Φαίνεται ο συμπλέκτης συνεχίζει να τον προβληματίζει έντονα.

 

 

 

Μάλιστα στον 4ο γύρο ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν 10 δευτερόλεπτα σχεδόν πίσω από τον Nico Rosberg

 

 

Και ενώ μπροστά ο Rosberg φαινόταν ότι δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα, το ενδιαφέρον συνέχιζε να εστιάζεται στον Hamilton και στην μάχη να καλύψει χαμένες θέσεις.

 

 

Το πραγματικό δράμα στον αγώνα ήρθε στους τελευταίους 10 περίπου γύρους. Ο Hamilton είχε πλησιάσει τον 2ο Verstappen και ήθελε να τον περάσει πάση θυσία για να πάρει πολύτιμους βαθμούς. Ο Hamilton είχε γεμίσει τους καθρέφτες του Verstappen και ήταν συνεχώς κάτω από το δευτερόλεπτο.

 

 

Ένα γύρο πριν από το τέλος ο Hamilton προσπαθεί να πιάσει στον ύπνο τον Verstappen και «ρίχνει» το μονοθεσιό του από την εξωτερική για να τον περάσει. Χάνει όμως τα φρένα και αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο διαφυγής που ταυτόχρονα σημαίνει και την λήξη της προσπάθειας για την 2η θέση.

 

 

Ο Rosberg κερδίζει άνετα τον αγώνα με τους Verstappen και Hamilton να παίρνουν τις άλλες δυο θέσεις στο βάθρο

 

 

Η διαφορά πλέον ανάμεσα στους δυο οδηγούς είναι 33 βαθμοί με 4 αγώνες να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...