Λουκάς Παπαλάμπρος (lp@gocar.gr)

Βιβλιοφάγος σε βαθμό που πολλές φορές δεν το… σηκώνει η τσέπη. Διαβάζει οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, όταν δεν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι κάποιου νέου μοντέλου. Έχοντας μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του και όντας πατέρας δύο τέκνων, έχει συμπεραίνει πως η πίστη για τις δυνατότητές σου, η ευγενής άμιλλα, η ευγένεια και ο σεβασμός, αποτελούν τα εχέγγυα της προσωπικής επιτυχίας του καθενός.

Μέχρι το Λύκειο τα σχέδια για επαγγελματική αποκατάσταση ήταν τελείως διαφορετικά. Η λαϊκή ρήση «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή του. Από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. Όλα όμως του βγήκαν σε καλό. Οδήγησε υπέροχες τετράτροχες κατασκευές, ταξίδεψε πάρα πολύ και γνώρισε άκρως ενδιαφέροντες προσωπικότητες μέσα από τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Αισθάνεται πραγματικά τυχερός γιατί εργάζεται σε έναν χώρο όπου η έκφραση «καθημερινή ρουτίνα» δεν υφίσταται. Έχει εργαστεί σε εβδομαδιαία περιοδικά αυτοκινήτου, σε μηνιαίες εκδόσεις, σε ιστοσελίδες και σε εφημερίδες. Το GOGAR είναι η νέα του περιπέτεια. 

Οδηγεί

Οποιαδήποτε τετράτροχη κατασκευή. Μακριά από τα δίτροχα και όλα τα υπόλοιπα ευπρόσδεκτα.

Highlights

Γράφει σε καθημερινή βάση για αυτοκίνητα, λατρεύει τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Αν του ζητούσες τώρα να σου περιγράψει την ιδανική ζωή θα σου έλεγε… Τον χειμώνα δάσκαλος του σκι στις Άλπεις, με τα παιδάκια του να αλωνίζουν τις χιονισμένες πλαγιές και τον μπαμπά να τα καμαρώνει και τους υπόλοιπους μήνες σε κάποια πίστα να κάνει ατελείωτους γύρους με ό,τι πιο «fun to drive» κυκλοφορεί.    

Τη διαφορά κάνει η νοοτροπία

Τη διαφορά κάνει η νοοτροπία

Νοοτροπία είναι το σύνολο των αντιλήψεων και των πεποιθήσεων ενός ατόμου ή μιας κοινωνικής ομάδας, που καθορίζουν τον τρόπο της σκέψης τους, την τοποθέτησή τους απέναντι στη ζωή και τη συμπεριφορά τους. Η νοοτροπία του Έλληνα αναμφισβήτητα διαφέρει από των περισσότερων λαών. Τα παραδείγματα είναι πολλά και καθημερινά.

Ορισμένα πράγματα όμως είναι ανεξήγητα. Και ειδικά αυτά που αφορούν την οδική ασφάλεια και συγκεκριμένα την ασφάλεια των παιδιών. Μου είναι αδύνατον να κατανοήσω πως ένας γονιός που έζησε τη μαγική στιγμή της γέννησης, ξεχνά τη σημασία της ζωής τόσο ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...