Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης (pt@gocar.gr)

«Παίκτης» συνόλου, πιστεύει πολύ στην ομάδα και στους ανθρώπους γύρω του. Θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, αφού όσο θυμάται τον εαυτό του η ζωή του περιστρεφόταν γύρω από το αυτοκίνητο.

Όταν οι γονείς του τον πίεζαν να φοιτήσει στο εξωτερικό, εκείνος αντέδρασε σπουδάζοντας αθλητική δημοσιογραφία. Μετά από το απαραίτητο... «αγροτικό» σε γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία στο χώρο του Ειδικού Τύπου την άρπαξε από τα μαλλιά.

Σημαντικότερος και ουσιαστικά μοναδικός σταθμός της καριέρας του ήταν το περιοδικό 4Τροχοί, στο οποίο και παρέμεινε για 20 χρόνια, ενώ το πρώτο άρθρο του δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Formula1. Παράλληλα, δεν έλειψε και ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Λάτρης της ταχύτητας και των αγώνων, αν δεν παρακολουθεί ράλι, ή δεν αρθρογραφεί σχετικά, δεν θα διστάσει να φορέσει αγωνιστική φόρμα και κράνος αναζητώντας τα όρια που συνδέουν άνθρωπο και μηχανή. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως αυτό που τον γοητεύει είναι οι προκλήσεις! 

Κόντρα στο… ρεύμα

Κόντρα στο… ρεύμα

Ο οικολογικός χαρακτήρας, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων, αλλά και οι σύγχρονες τεχνολογίες που μετατρέπουν τα αυτοκίνητα σε μία κινητή πλατφόρμα εφαρμογών και λειτουργιών, είναι μερικά από τα στοιχεία που επικεντρώνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες την προσοχή τους. Δεν είναι υπερβολή, πως τα ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...