GOCAR Magazine: Welcome to a new era!

Καλωσορίσατε στη νέα εποχή! Σε αυτή του ανανεωμένου και αναβαθμισμένου GOCAR Magazine.

  • -
  • -

Το μοναδικό ψηφιακό και διαδραστικό περιοδικό αυτοκινήτου στην Ελλάδα, άνοιξε καινοτόμους δρόμους το 2013 επενδύοντας σε μία τεχνολογία που κάποιοι δεν θεωρούσαν ή πίστευαν πως έχει προοπτική στην Ελλάδα. Και όμως, η ομάδα του GOCAR και οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό, οραματίστηκε και στήριξε το συγκεκριμένο εγχείρημα, με το ψηφιακό μας περιοδικό να συμπληρώνει σήμερα διάρκεια ζωής 100 τευχών!

Η βασική σχεδίαση της εφαρμογής έγινε με γνώμονα την ταμπλέτα, σε μία περίοδο που ουσιαστικά ξεκινούσε η άνθηση των smartphone. Τα μοναδικά διαδραστικά χαρακτηριστικά του περιοδικού αποτέλεσαν τη μία πλευρά του νομίσματος. Σύγχρονη αισθητική και σχεδίαση, σε συνδυασμό με δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο ή εντυπωσιακών φωτογραφιών, και μάλιστα στο περιβάλλον περιοδικού, ήταν το βασικό συστατικό της συνταγής. Η άλλη πλευρά του νομίσματος ήταν η premium φιλοσοφία, τα feature stories που μέχρι και σήμερα ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, και φυσικά τα άρθρα και το μεράκι των ανθρώπων που συνέθεσαν την ομάδα του περιοδικού όλα αυτά τα χρόνια, αναδεικνύοντας το GOCAR Magazine ως ένα από τα κορυφαία του χώρου.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι σταματάμε εδώ. Όπως αναφέρει σοφά ο ελληνικός λαός, το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις σε αυτή. Έτσι, το 100ο επετειακό μας τεύχος συνδυάζεται με μία εφ΄ όλης της ύλης αναβάθμιση του περιοδικού. Δεν μιλάμε απλά για έναν αισθητικό ανασχεδιασμό των σελίδων, αλλά για μία νέα εξέλιξη της εφαρμογής. Πλέον, η εμπειρία της ανάγνωσης του GOCAR Magazine θα είναι άνετη και φιλική προς το χρήστη όχι μόνο στη ταμπλέτα, αλλά και σε smartphone. Βλέπετε, η νέα σχεδίαση έχει γίνει αποκλειστικά για όλους εσάς. Τους αναγνώστες μας. Στις ψηφιακές σελίδες του θα πάρετε μία πρώτη γεύση από το νέο GOCAR Magazine, αλλά και την πλούσια θεματολογία μας. Μάλιστα, για την τελευταία σας εγγυόμαστε ότι σας περιμένουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον.

Δείτε εδώ τα περιεχόμενα του GOCAR Magazine 100 και κατεβάστε το από το App Store ή το Play Store, αναλόγως της συσκευής σας. Καλή ανάγνωση!