F1: Εντυπωσιακή απάντηση προβλέπει ο Montezemolo

  • -
  • -

Μπορεί η Ferrari να μην έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα, ο Πρόεδρός της όμως Luca di Montezemolo έχει όμως πίστη στους ανθρώπους της ομάδας του ότι μπορεί να αντιστρέψουν εντυπωσιακά την εικόνα. Ο αγωνιστικός διευθυντής Stefano Domenicali, ο τεχνικός διευθυντής Aldo Costa και ο επικεφαλής μηχανολογίας Pat Fry επέστρεψαν στο Maranello για να ξεκινήσουν έρευνα ώστε να διαπιστωθεί γιατί τα αποτελέσματα στην αεροδυναμική σήραγγα δεν είναι τα ίδια με αυτά στην πίστα.

 

«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μια εντυπωσιακή απάντηση. Ξέρω ότι όλοι δουλεύουν ‘τέρμα γκάζι’ και έχω εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό και στο τεχνικό στοιχείο της ομάδας. Πιστεύω ότι η περίοδος που το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε είναι ένα βάθρο θα τελειώσει σήμερα», είπε ο Montezemolo.

 

Θα έχουμε να περιμένουμε κάτι από την Ferrari στην Κίνα; «Εύχομαι να δούμε κάποια βελτίωση ειδικά στα προκριματικά και να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί ήμασταν στον αγώνα εδώ (στην Μαλαισία). Αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο γιατί δεν πιστεύω η Ferrari να γυρίσει την κατάσταση μέσα σε μια βδομάδα. Ξέρω από τον Domenicali, με τον οποίο μίλησα, ότι όλοι έχουν βάλει κάτω το κεφάλι και δουλεύουν σκληρά. Στον αγώνα είδα την Ferrari στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους και εάν βγάλουμε κάποια συμβάντα τότε θα πηγαίναμε για βάθρο. Μίλησα και επι μακρόν με τον Alonso για να πάρω την δική του εντύπωση για το μονοθέσιο και μπορούσα να πω ότι είναι αισιόδοξος με το πώς πηγαίνουν τα πράγματα στον αγώνα, παρόλο που έχουμε πολύ δουλειά ώστε να βελτιωθούμε», είπε ο Πρόεδρος της Ferrari.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...