F1: Μεγάλος νικητής στην Γερμανία ο Lewis Hamilton

  • -
  • -

Ο Lewis Hamilton αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στο Γερμανικό GP όχι μόνο επειδή πήρε την πρώτη θέση, αλλά βλέποντας τον μεγάλο του αντίπαλο Nico Rosberg να πέφτει πίσω από τους Ricciardo και Verstappen.

 

O αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας καθώς ο Nico Rosberg έχασε πολύ έδαφος στην εκκίνηση καθώς είχε την pole position.

 

 

Ο Hamilton μπροστά ανεπηρέαστος άνοιγε την διαφορά, την στιγμή που ο Rosberg προσπαθούσε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος

 

 

Άβολη ήταν η στιγμή που τα δυο μονοθέσια της Manor Racing συγκρούστηκαν στον 7ο γύρο. Αυτός ήταν ίσως ο τελευταίος αγώνας του Haryanto καθώς δυσκολεύεται να βρει τα 7 εκ Ευρώ που του λείπουν για να μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα

 

 

Στον 33ο γύρο έγινε ένα συμβάν το οποίο σημάδεψε τον αγώνα. Ο Rosberg προσπάθησε να περάσει τον Verstappen αλλά οι αγωνοδίκες είδαν το συμβάν το οποίο «τιμώρησαν» με 5 δευτερόλεπτα τα οποία εξέτισε στο επόμενό του στοπ

 

 

Όταν έκανε δε το πιτ στοπ έγινε και ένα λάθος. Ο Γερμανός μπήκε μέσα, το αυτοκίνητο σταμάτησε, αλλά οι μηχανικοί άρχισαν να δουλεύουν στα 8 και όχι στα 5 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να χάσει 3 δευτερόλεπτα μόλις μπήκε στην πίστα. Ο Toto Wolff είπε μετά ότι έγινε λάθος στο χρονόμετρο.

 

Ο Hamilton πήρε μια πολύ εύκολη νίκη με τους δυο οδηγούς της Red Bull Racing να συμπληρώνουν την τριάδα του βάθρου

 

 

Ο Hamilton πλέον έχει πάρει μια διαφορά 19 βαθμών

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...