Νωρίς ακόμα για να κριθεί το μέλλον του Raikkonen

Θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα για να δούμε ποιος θα οδηγεί δίπλα στον Vettel το 2016

  • -
  • -

Τα δυο τελευταία Grand Prix υπήρξαν … καταστροφικά για τον Kimi Raikkonen. Έχασε μέσα από τα χέρια του μια θέση στο βάθρο στον Καναδά και στην Αυστρία έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του πέφτοντας πάνω στον Fernando Alonso στην 2η στροφή του πρώτου γύρου. Θα του κοστίσουν αυτά το μέλλον του στην Ferrari;

 

«Υπάρχουν πολλά πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις στα υπόψη και τώρα είναι πολύ νωρίς για να του πεις κάτι ή να αποφασίσεις κάτι. Θα μπορούσα να είμαι αρκετά αμυντικός ή να προστατεύσω τον Kimi αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο μέσο της σαιζόν. Δοκιμάστε να έρθετε στην θέση μου και να πείτε στον Kimi ότι είσαι μέσα ή έξω ή κάτι. Θέλω οι οδηγοί να είναι αφοσιωμένοι σε ότι κάνουν και να δίνουν πάντα το μέγιστο. Φυσικά και υπάρχει καταληκτική ημερομηνία, την οποία δεν πρόκειται να σας πω. Θα μπορώ να εκφράσω την δική μου άποψη και μετά να χρειαστεί να μιλήσω με τον πρόεδρο για να πάρει την απόφασή του. Στον κανονικό κόσμο, οι κανονικές εταιρίες έτσι δουλεύουν», είπε ο Arrivabene και συμπλήρωσε : «Εάν είσαι ο πρόεδρος μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Εάν όχι θα πρέπει να μοιράζεσαι την απόφασή σου για να πάρεις έγκριση».

 

Όμως θα αποτελέσει η Αυστρία κριτήριο για την παραμονή ή όχι του Raikkonen; «Δεν είναι ερώτημα για το σήμερα ή το χθες. Είναι μια γενική άποψη που θα διαμορφώσει την απόφασή μας. Μιλούσα για την απόδοση, και η απόδοση είναι μια ολιστική προσέγγιση. Πώς είναι η αίσθηση με τους μηχανικούς, πόσο σκληρά δουλεύει, πόσο γρήγορος είναι; Θα αποφασίσουμε την κατάλληλη στιγμή, για αυτόν και για μας»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...