H FIA ψάχνει για νέα ομάδα ακόμα και για το 2016!

  • -
  • -

Η FIA χωρίς καμία ένδειξη εκ των προτέρων ανέβασε χθες το βράδυ στον διαδικτυακό της τόπο πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ομάδες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της F1 απο το 2016 ή το 2017!

 

Ναι μεν στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι προτεραιότητα δίνεται στο να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός και βιωσιμότητα, όμως κανένας δεν είναι σίγουρος για το ποια ομάδα μπορεί να ενδιαφέρθηκε και χτύπησε το καμπανάκι για να κινηθούν οι διαδικασίες. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα πρώτα στοιχεία μέχρι 30 Ιουνίου.

 

Όπως είναι λογικό οι φήμες ξεκίνησαν να κάνουν τους γύρους. Μπορεί να είναι μια Β ομάδα της McLaren στο μοντέλο της Haas με την Ferrari, όπως για παράδειγμα η ART GP; Μήπως είναι η Renault η οποία θα δοκιμάσει την τύχη της ξεκινώντας από το μηδέν; Μπορεί να είναι ο δαιμόνιος Colin Kolles ο οποίος και πέρσι φέρεται να είχε βρει κεφάλαια από την Ρουμανία με την Forza Rossa;

 

Υπάρχει και το σενάριο ότι μπορεί η FIA να ξεκίνησε από μόνη της τις διαδικασίες ώστε να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι για «πελατειακά» μονοθέσια που υποστηρίζει ο Jean Todt για να πιέσει καταστάσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...