Ferrari: Άλλαξαν και πάλι αγωνιστικό διευθυντή

Εκτός ο Mattiacci, μέσα ο Arrivabene

  • -
  • -

Χαμός στην Ferrari. H Ferrari με σημερινή ανακοίνωσή της έδιωξε τον Marco Mattiacci από την θέση του αγωνιστικού διευθυντή αλλά και από την εταιρία! Φαίνεται ότι υπέπεσε σε ένα πολύ σοβαρό παράπτωμα.

 

Ο νέος αγωνιστικός διευθυντής και πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο Maurizio Arrivabene, ο οποίος προέρχεται από την Philip Morris και από το 2007 ήταν αντιπρόεδρος στην Marlboro Global Communication & Promotions for Philip Morris International και στην συνέχεια αντιπρόεδρος Consumer Channel Strategy and Event Marketing. «Αποφασίσαμε να προσλάβουμε τον  Maurizio Arrivabene γιατί σε αυτή την ιστορική στιγμή για την Scuderia και την Formula 1 γιατί χρειαζόμαστε ένα άτομο που να καταλαβαίνει όχι μόνο την Ferrari αλλά και τους μηχανισμούς διοίκησης και τις απαιτήσεις του sport» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Πηγαίνοντας τώρα στους  λόγους της αποχώρησης του Mattiacci, κάποιοι τον συνδέουν με την αποτυχία στον χειρισμό στην υπόθεση Alonso, κάποιοι άλλοι με ζητήματα που έγιναν όταν διοικούσε το «μαγαζί» στην Βόρεια Αμερική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...