Ανησυχητικά τα σημάδια της νέας Ferrari του 2015

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το νέο μονοθέσιο στην φάση αυτή είναι πιο αργό από το παρόν

  • -
  • -

Το Ιταλικό περιοδικό Autosprint αναφέρει ότι έχει από αξιόπιστες πηγές την πληροφορία ότι η νέα Ferrari με την κωδική ονομασία 666 δεν βαδίζει σε σωστά μονοπάτια. Στην φάση που βρισκόμαστε υπάρχει ένα μοντέλο σε κλίμακα 60% στην αεροδυναμική σήραγγα και οι προσομοιώσεις που έχουν γίνει δείχνουν ένα πιο αργό μονοθέσιο από το φετινό. Όπως εκτιμάται το «πρόβλημα» οφείλεται στην αεροδυναμική του μονοθεσίου γιατί δεν έχουν περαστεί οι αλλαγές στον προσομειωτή σε ότι αφορά τον κινητήρα Turbo και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Το δημοσίευμα μπορεί να επιβεβαιώνει και την φήμη ότι τόσο ο Alonso όσο και ο Vettel ενημερώθηκαν να μην περιμένουν δραματική αλλαγή στην απόδοση το 2015.

 

Νωρίτερα μέσα στην βδομάδα ένα άλλο Ιταλικό site έκανε ολομέτωπη επίθεση στον Νικόλα Τομπάζη φορτώνοντάς του την άσχημη εικόνα της ομάδας. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και το 2015 όχι στον υπερβολικό βαθμό των δημοσιευμάτων που φέρνουν το μονοθέσιο μέχρι και 2 δευτερόλεπτα πιο αργό από το φετινό.

 

Πρόθεση της Ferrari είναι το 2015 να έχουν μια εικόνα παρόμοια με αυτή που δείχνει φέτος η Williams. Μια σταθερά καλή απόδοση, με δυνατότητα να χτυπάει pole position και να μπορέσει να εδραιωθεί στην 2η, το πολύ 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πάντως οι περσινές φήμες τέτοια εποχή περί αδύναμου κινητήρα της Ferrari βγήκαν αληθινές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...