Αυτός είναι ο νέος κινητήρας Honda για την F1

Αποκλειστικά με την McLaren το 2015

  • -
  • -

Με αυτό τον κινητήρα η Honda και η McLaren θα προσπαθήσουν να φέρουν νίκες το 2015. Η συνεργασία όπως είναι γνωστό θα είναι σε βάση αποκλειστική για το 2015 με τους Ιάπωνες να αναφέρουν ότι για το 2016 δεν έχουν αποφασίσει εάν θα συνεχίσουν στο πλάνο της αποκλειστικότητας ή όχι.

 

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν από τον Ιταλικό τύπο για το ότι η Honda έχει μείνει 3 μήνες πίσω από το πλάνο που είχε κάνει δεν ευσταθούν και φαίνεται ότι είναι στο γενικότερο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε Alonso και Ferrari. Είναι γνωστό ότι η McLaren προσπαθεί να πάρει τον Ισπανό οδηγό και σίγουρα τέτοιες ειδήσεις δημιουργούν αν μη τι άλλο εντυπώσεις για το εάν είναι ελκυστική ή όχι μια τέτοια επιλογή.

 

Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στο ποιος θα οδηγήσει για την McLaren με την φημολογία να είχε χτυπήσει κόκκινο αναφέροντας ότι θα είχαμε μια ανακοίνωση από την ομάδα για κάποιον πρωταθλητή (είτε τον Button είτε τον Alonso) το τριήμερο αυτό που μας έρχεται. Όμως με δηλώσεις του αγωνιστικού διευθυντή της Honda Yasuhisa Arai στο Sky Sports, η McLaren δεν είναι έτοιμη να προβεί σε καμία ανακοίνωση ακόμα.

 

Όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Alonso και εάν θα φύγει από την Ferrari ή όχι. Θα χρειαστεί μάλλον να περιμένουμε αρκετές μέρες ακόμα για να δούμε σε ποια κατεύθυνση θα πάει το θέμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...