F1: Τεχνικές ματιές από το Gocar

  • -
  • -

To GoCar θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει κατά αποκλειστικότητα τις γνώμες 4 πολύ σημαντικών ανθρώπων της F1 για τα μονοθέσια του 2011. Οι 3 από τους 4 είχαν παρουσία σε υψηλές θέσεις σε ομάδες της F1 και ο ένας από αυτούς είναι χρόνια τεχνικός αναλυτής στην F1.

 

Καταρχάς θα μας σχολιάσει τα τεχνικά θέματα ο Craig Scarborough. Ο Craig είναι τεχνικός αναλυτής εδώ και μια δεκαετία περίπου, δούλεψε στο Autosport και έχει ένα blog αποκλειστικά για τεχνικά θέματα (http://scarbsf1.wordpress.com). Είναι ένας από τους 3 σημαντικότερους τεχνικούς αναλυτές της F1.

Μαζί μας έχουμε τον Mark Handford, ο οποίος διετέλεσε Επικεφαλής Αεροδυναμιστής στην ομάδα της Jaguar Racing από το 2000 μέχρι το 2003 και αυτή τη στιγμή είναι Διευθυντής Αεροδυναμικής της Multimatic.

Επίσης, στο gocar.gr θα μιλήσει και ο Sergio Rinland, που βρίσκεται στην F1 από το 1983, ενώ πήρε την μεγαλύτερη διάκριση το 2000 όταν ήταν Αρχισχεδιαστής της Sauber C20, η οποία είχε την απίστευτη καινοτομία του διπλοκάρινου σασί. Λίγο μετά μετακόμισε στην Arrows. Τώρα είναι στην Epsilon Euskadi και κατέχει την θέση του Διευθυντή Μηχανολογίας.

Τέλος, ο Joerg Zander μπήκε στην F1 με την προσπάθεια της Toyota το 2000, ενώ το 2003 πήγε στην BAR Honda. To 2005 πήγε στην Williams και μετά μετακόμισε στην BMW Sauber σαν Αρχισχεδιαστής. Από την Formula1 αποχώρησε το Ιούνιο του 2009 ενώ κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Τεχνικού διευθυντή στην Πρωταθλήτρια εκείνη τη χρονιά ομάδα της BrawnGP.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...