Νέα Lamborghini Veneno

Προκαλεί στη Γενεύη

  • -
  • -

Δίπλα στα πολλά νέα εντυπωσιακά σχήματα της Γενεύης, η Lambrorghini δημιουργεί εντυπώσεις με την παρουσίαση της Veneno. Εορτάζοντας τα 50 της χρόνια το αστραφτερό πρωτότυπο έρχεται να εξάψει τη φαντασία των φανατικών οπαδών της Lamborghini και να τους ευχαριστήσει για την πίστη τους στην εταιρεία.

Ξεπερνώντας την μαγεία της Aventador, με την οποία μοιράζεται τον ίδιο V12 κινητήρα, το εντυπωσιακό Veneno δημιουργεί κλίμα εφορίας με την εμφάνιση του! 750 ίπποι χαλιναγωγούνται από το 7άρι κιβώτιο ISR, το οποίο μοιράζει παιχνίδι σε όλους τους τροχούς. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 355 km/h, με το τυπικό 0-100 km/h να ανακοινώνεται σε 2,8''. Τα ελαφρυά συνθετικά υλικά-στα χνάρια της Sesto Elemento- που είναι κατασκευασμένο το αμάξωμα, περιορίζουν το βάρος μόλις στα 1450 kg. Η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή ενισχύει το κλίμα εντυπωσιασμού μαζί με τα LED φωτιστικά σώματα.

Το εσωτερικό είναι ότι πιο high tech μπορείς να φανταστείς, συνδυάζοντας μοντέρνο design, τεχνολογία και αγνό αγωνιστικό κλίμα. Τα συνθετικά υλικά και η σχεδίαση των καθισμάτων υπογραμμίζουν την εκκεντρικότητα και μοναδικότητα του πρωτοτύπου.

Τα τρία αντίτυπα που θα βγουν στην παραγωγή σε λευκό, πράσινο και κόκκινο, έχουν πουληθεί προς 3,6 εκατ ευρώ το καθένα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...