Νέο Beetle R-Line στο Παρίσι

Έκδοση με sport πακέτο βελτίωσης

  • -
  • -

Νέο εξοπλιστικό πακέτο εμπλουτίζει τη γκάμα του Beetle και βασίζεται στην κορυφαία έκδοση sport. Η έκδοση R-Line περιλαμβάνει δύο πακέτα αισθητικής αναβάθμισης. Το πρώτο αφορά την εξωτερική εμφάνιση με νέο εμπρός προφυλακτήρα, μαύρες εισαγωγές αέρα, χρωμιωμένο περίβλημα στα φλας, πίσω διαχύτη, επενδύσεις στα μαρσπιέ, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος και το λογότυπο «R-Line» στο κατώφλι της κάθε πόρτας. Για τους τροχούς υπάρχουν ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών «Twister» και προαιρετικά προσφέρονται 19άρες ζάντες «Tornado» με ελαστικά διαστάσεων 235/40.

Το δεύτερο αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο όπου έχουμε sport καθίσματα με ειδικό υλικό που επιτρέπει τη διαπνοή με σχεδίαση «Kyalami», δερμάτινη επένδυση «Art Grey» σε τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο κι άλλες αισθητικές πινελιές.

Το Beetle R-Line συνδυάζεται με δύο βενζινοκινητήρες τον 1.4TSI (των 160 ίππων), τον δίλιτρο TSI των 200 ίππων και τον δίλιτρο diesel με απόδοση 140 ίππους. Το κόστος των πακέτων εξοπλισμού R-line για τη γερμανική αγορά κυμαίνεται από 1.290 έως 1.675 ευρώ και προστίθεται στο κόστος των εκδόσεων sport που για την ελληνική αγορά αφορούν την 1.4 TSI Sport και την 2.0 TSI Sport.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...