Citroen C-Elysée & C4 L

Νέα sedan για Ευρώπη και Ασία

  • -
  • -

Δύο νέα sedan που προορίζονται για τις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας παρουσίασε πρόσφατα η γαλλική Citroen.

Citroen C-Elysée

To C-Elysée είναι το alter ego του Peugeot 301, με το οποία η PSA ενισχύει την αγορά των compact sedan. Με μήκος 4.43 m και μεταξόνιο 2.65 m προσφέρει ευρυχωρία για πέντε επιβάτες και έναν σεβαστών διαστάσεων χώρο αποσκευών 506 λίτρων. Κινητήρες οι γνωστοί diesel του PSA group 1,4 και 1,6 λίτρων, πλαισιωμένοι από τις αντίστοιχους ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες (1,4 & 1,6), χωρίς την προσθήκη THP εκδόσεων.

Θα κατασκευάζεται σε ευρωπαϊκό έδαφος στην Ισπανία και έχει ως στόχο τις αγορές της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Κεντρικής Ευρώπης και της Αλγερίας όπου θα διατίθεται από τα τέλη της χρονιάς.




Citroen C4 L

Το C4 L είναι πιο παγκόσμιος και premium παίκτης, με ελαφρώς μεγαλύτερες συνολικές διαστάσεις (4.62 m x 1.78 m x 1.5 m). Σαν σχήμα πατά στη σημερινή C4 υιοθετώντας παράλληλα σχεδιαστικά στοιχεία από τα μεγαλύτερα C5 και C6. Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι το βασικό πλεονέκτημα του C4 L, το οποίο επενδύει στην άνεση και την αρμονία στο εσωτερικό του. Η γκάμα κινητήρων του σημερινού C4, θα συνοδεύει το μικρό αυτό premium sedan, με κορυφαία έκδοση την 2,0 λίτρων diesel των 163 ίππων, συνδυασμένη με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το C4 L θα παράγεται σε διάφορα σημεία του πλανήτη, επικεντρώνοντας το εμπορικό του μέλλον από τις αρχές του 2013 στις αγορές της Ρωσίας και της Κίνας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...