Toyota Hilux 2012

Φρέσκο πρόσωπο με περισσότερη δύναμη

  • -
  • -

Ένας από τους πιο δημοφιλής «αγρότες» της ευρωπαϊκής αγοράς ανανεώθηκε. Το ιαπωνικό Hilux στην νέα του εκδοχή, διαθέτει πιο φρέσκια εμφάνιση και ακόμη περισσότερη δύναμη για την έκδοση D-4D των 2,5 λίτρων.

Η εξωτερική σχεδίαση έχει δεχτεί μικρές αλλαγές κυρίως στο εμπρός μέρος, με νέα φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες και καπό. Το παιχνίδι των εντυπώσεων μεταφέρεται κυρίως  στο εσωτερικό του νέου Hilux. Αναβαθμισμένα υλικά, νέες επενδύσεις, νέοι χρωματισμοί και καινούργια στοιχεία εξοπλισμού, όπως το σύστημα multimedia με την οθόνη αφής των 6.1 ιντσών (Toyota touch) δίνουν ακόμα πιο επιβατική αίσθηση στην καμπίνα του ιαπωνικού εργαλείου.

Ο κινητήρας diesel των 2,5 λίτρων D-4D προσφέρεται και με τα τρία αμαξώματα Single Cab, Extra Cab και Double Cab σε 2WD και 4WD εκδόσεις. Η απόδοση του έχει αυξηθεί στους 144 ίππους και τα 343 Nm ροπής, με μέση κατανάλωση 7.3 lt/100km και εκπομπές CO2 της τάξης των 193 gr/km.  O 3,0 λίτρων D-4D κινητήρας θα προσφέρεται στην έκδοση Double Cap. Προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμο και ένα αυτόματο κιβώτιο.  Αμφότεροι οι δύο κινητήρες εκπληρώνουν τις προδιαγραφές Euro5 και διαθέτουν φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF). Παράλληλα η ικανότητα ρυμούλκησης του νέου Toyota Hilux έχει αυξηθεί στους 2,5 τόνους.

Η εμπορική πορεία του νέου Hilux θα ξεκίνησε σε 36 χώρες στην Ευρώπη και συνολικά σε 135 στον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...