Toyota Hilux: Παύση παραγωγής για δύο εκδόσεις - Αναλυτικά οι τιμές

Το Toyota Hilux είναι ένα από τα πιο γνωστά pick up που πωλούνται στην Ελλάδα, καθώς μετράει πολλές γενιές. Αυτή την στιγμή προσφέρεται με δύο εκδόσεις λιγότερες.

  • -
  • -

Το Toyota Hilux είναι ένα από τα πιο δημοφιλή pick up στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο. Η πρώτη γενιά του παρουσιάστηκε το 1968 και από τότε έχουν πωληθεί περισσότερα από 18 εκατομμύρια μονάδες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Hilux είναι γνωστό για την αντοχή και την αξιοπιστία του. Έχει χρησιμοποιηθεί από στρατούς, κυβερνήσεις και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Η όγδοη γενιά του Toyota Hilux παρουσιάστηκε το 2015 και είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις.

toyota-hilux-pick-up-piso-pisw-karotsa

Τα εξοπλιστικά επίπεδα του Toyota Hilux

Στην Ελλάδα τα εξοπλιστικά επίπεδα είναι τρία, με τις ονομασίες Tornado Cruiser, Tornado Invincible και η πιο σπορ από όλες, η GR Sport. Όσον αφορά τη διαμόρφωση του αμαξώματος, οι διαθέσιμες επιλογές μέχρι τώρα ήταν δύο, οι Extra Cab (μιάμιση καμπίνα) και οι Double Cab (διπλή καμπίνα), με την Extra Cab να είναι διαθέσιμη μόνο στο εξοπλιστικό επίπεδο Tornado Cruiser με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο.

Δείτε ακόμα: Toyota - Οι τιμές όλων των μοντέλων της στην Ελλάδα

Οι εκδόσεις του Toyota Hilux που καταργήθηκαν

Οι Extra Cab εκδόσεις, τόσο με το χειροκίνητο όσο και με το αυτόματο κιβώτιο ήταν οι πιο προσιτές του Toyota Hilux, καθώς ξεκινούσαν από 42.170 ευρώ και από 43.970 ευρώ, αντίστοιχα. Ωστόσο, επειδή αναμένεται το MY2024, η παραγωγή τους σταμάτησε προς το παρόν. Έως ότου ανακοινωθεί ο νέος τιμοκατάλογος τον Μάρτιο, το Toyota Hilux δεν θα είναι διαθέσιμο με Extra Cab αμάξωμα, αλλά μόνο με το Double Cab.

toyota-hilux-kampina-esoteriko

Αυτή την στιγμή, η τιμή της βασικής έκδοσης ξεκινάει από 44.070 ευρώ, με την κορυφαία GR Sport να είναι περίπου 10.000 πιο πάνω, στις 54.170 ευρώ. Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώνεται ο τιμοκατάλογος του Toyota Hilux.

Έκδοση Τιμή (€)
Hilux Tornado Cruiser M/T 44.070
Hilux Tornado Cruiser A/T 47.270
Hilux Tornado Invincible M/T 48.070
Hilux Tornado Invincible A/T 51.270
Hilux GR Sport A/T 54.170
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...