Mercedes SLS AMG Roadster

Επίσημες φωτογραφίες

  • -
  • -

Η Mercedes έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της εντυπωσιακής SLS AMG Roadster, τέσσερις μήνες πριν από την παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Στην επίσημη δε παρουσίαση πριν από λίγες ώρες η είσοδος της AMG στο χώρο της έκθεσης ήταν αρκούντως εντυπωσιακή.

Η ανοιχτή έκδοση Roadster αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα στην γνωστή πλέον SLS AMG, εγκαταλείποντας για χάρη της cabrio φύσης της, τις χαρακτηριστικές από την Gull-wing ανοιγόμενες προς τα επάνω πόρτες. Η υφασμάτινη οροφή, η οποία αποθηκεύεται πίσω από τα καθίσματα, διαθέτει γυάλινο θερμαινόμενο κρύσταλλο και θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, κόκκινο και μπεζ. Ο μηχανισμός που τη συνοδεύει της επιτρέπει να ανοίγει και να κλείνει μέσα σε 11 sec, με ταχύτητες μέχρι και 50 km/h, ενώ ο χώρος αποσκευών παραμένει στα ίδια επίπεδα με την κλειστή έκδοση με 175 lt.

Ο χαρισματικός V8 των 6,2 λίτρων, βελτιωμένος εξολοκλήρου από την AMG συντροφεύει και την Roadster έκδοση, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις με τους 571 ίππους που στέλνει στους πίσω τροχούς. Οι τροχοί της Roadster είναι 265/35/19 εμπρός και 295/30/20 πίσω.  Ανάμεσα στα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά της SLS AMG Roadster είναι τα (προαιρετικά) κεραμικά φρένα και η σπορ ρυθμιζόμενη ανάρτηση, η οποία ελέγχεται ηλεκτρονικά ως προς την απόσβεση και διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας (Comfort, Sport και Sport Plus)

Το εσωτερικό ξεχωρίζει στην ανοιχτή έκδοση από τα roll-bar και το σύστημα θέρμανσης AirScarf στα καθίσματα. Ο εξοπλισμός είναι σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα πλούσιος, με το σύστημα πλοήγησης COMMAND και το ηχοσύστημα Bang & Olufsen BeoSound ΑΜG να κλέβουν την παράσταση. Επιπλέον το AMG Performance Media προσφέρει διάφορες χρήσιμες πληροφορίες τηλεμετρίας για τους πιο ανήσυχους ιδιοκτήτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...