Νέα Porsche 911 Black Edition

Αισθητικές διαφορές – περιορισμένης παραγωγής

  • -
  • -

Η Porsche παρουσίασε στη Γενεύη μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για την 911, με την ονομασία Black Edition. Βασισμένη στα μηχανικά μέρη των 911 Carrera Coupe και Cabrio, η νέα έκδοση θα παραχθεί σε 1911 αντίτυπα για την παγκόσμια αγορά.

Χαρακτηριστικό της Black Edition που απορρέει και από την ονομασία της, είναι το μαύρο χρώμα του αμαξώματος, ενώ προσφέρεται προαιρετικά και σε μια δεύτερη μεταλλική απόχρωση του μαύρου (Basalt Black). Η οροφή στις εκδόσεις cabrio θα αποτελείται από μαύρο ύφασμα. Άλλες αισθητικές αλλαγές στο εξωτερικό περιλαμβάνουν τις ζάντες 19 ιντσών (από την Turbo II) και τις μαύρες δαγκάνες για τα τετραπίστονα δισκόφρενα.

Στο εσωτερικό οι δερμάτινες επενδύσεις σε χρωματισμούς του μαύρου κυριαρχούν και συμπληρώνονται από διάσπαρτες λεπτομέρειες αλουμινίου, στο ταμπλό και το τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι (SportDesign). Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης ανήκει το σύστημα πλοήγησης μαζί με το εξελιγμένο ηχοσύστημα της Bose με 13 ηχεία και έναν 7κάναλο ενισχυτή. Η τιμή της νέας έκδοσης στην Ευρώπη αναμένεται να είναι 4500€ υψηλότερη από αυτήν μιας αντίστοιχα εξοπλισμένης 911 Carrera.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...