Νέα μοντέλα Citroen DS

DS5 μέσα στο 2011

  • -
  • -

Μέχρι τον επόμενο Απρίλιο έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του νέου μέλους της σύγχρονης οικογένειας των εκδόσεων DS της Citroen. Το DS5 αναμένεται να δώσει το παρόν σαν πρωτότυπο στην έκθεση της Σαγκάης στις αρχές του 2011, ενώ η επίσημη παρουσίαση του τοποθετείται στην επόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011. Το DS5 θα είναι ένα Crossover μήκους 4.6 μέτρων, το οποίο θα κοιτά την άνεση και τους πλούσιους εσωτερικούς χώρους, δανειζόμενο αισθητικά στοιχεία από το πρωτότυπο C-SportLounge του 2005.

Οι κινητήρες του νέου DS5 θα είναι από τη σύγχρονη γκάμα της Citroen, με κινητήρες turbo βενζίνης 1.6 λίτρων με 150 και 200 ίππους. Η υβριδική diesel διάταξη Hybrid4, όπως και στο Peugeot 3008, θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νέο DS5. Η τιμή του αναμένεται στην Ευρώπη περί τα 27.000 €.

Τέλος, φρένο για λίγο χρονικό διάστημα στα σχέδια της εξέλιξης της ανοιχτής έκδοσης του DS3 βάζει η Citroen, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την δυναμική εμπορική αποδοχή του κοινού για το κλειστό μοντέλο. Η παρουσίαση του DS3 Cabriolet ήταν προγραμματισμένη για το 2011, αλλά πιθανόν να μεταφερθεί για αργότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...