To SUV των 300 ίππων με 0% εταιρικό φόρο! – Ποιο είναι;

Τετρακίνητο, 8τάχυτο και με εκπομπές ρύπων που δεν ξεπερνούν τα 29 g/km

  • -
  • -

Εκρηκτικές επιδόσεις και αδιανόητα χαμηλές καταναλώσεις. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προκύπτει από τον συνδυασμό ενός υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρων. Ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο, το οποίο γίνεται καλύτερο αν συμπεριλάβουμε και τον μηδενικό εταιρικό φόρο. Αναφέραμε πως ευνοείται και από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, αλλά και μειωμένο τέλος ταξινόμησης; Χρειάζεστε κάτι άλλο;

Το μοντέλο για το οποίο μιλάμε είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις, με τις δύο εξ αυτών να ευνοούνται από όσα προαναφέραμε. Πρόκειται για τις εκδόσεις Allure Plus και GT του εντυπωσιακού Peugeot 3008 Hybrid4, το πανίσχυρο αλλά παράλληλα οικονομικό SUV, το οποίο καταφέρνει να χαρίσει επιδόσεις της τάξης των 5,9 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση, ενώ η κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες μπορεί να βρεθεί και κάτω από τα 5 lt/100km.

Οι τιμές για τις δύο εκδόσεις ξεκινούν από τις 51.500 € (Allure Plus) με τον πλούσιο εξοπλισμό να περιλαμβάνει στοιχεία όπως εμπρός και πίσω κάμερες παρκαρίσματος, πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη για το infotainment 10 ιντσών.

Μάθετε περισσότερα για τα προνόμια απόκτησης του plug-in hybrid SUV από την Peugeot πατώντας εδώ, ενώ αν θέλετε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή μπορείτε να την βρείτε πατώντας εδώ.

3008

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...