Έτσι θα είναι το νέο Volkswagen Polo;

Αυτή είναι μια ψηφιακή απεικόνιση του επερχόμενου γερμανικού supermini

  • -
  • -

Το Polo έχει αρκετά χρόνια στην πλάτη του και η Volkswagen ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του που θα παρουσιάσει σε περίπου πέντε μήνες στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία σχετικά με το μοντέλο, ωστόσο ανεξάρτητοι σχεδιαστές ανέλαβαν να… οραματιστούν τη σχεδίασή του.

Παίρνοντας στοιχεία από το μεγαλύτερο και σύγχρονο Arteon, o Kleber Silva δημιούργησε ένα ριζοσπαστικό για τα δεδομένα της γερμανικής φίρμας μικρό αυτοκίνητο. Χαμηλό και πλατύ εμπρός μέρος, με χαρακτηριστικά φανάρια LED, κατευθείαν από το Arteon και μεγάλες εισαγωγές αέρα είναι τα βασικά στοιχεία του νέου Polo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη το νέο Volkswagen Polo

Η πλαϊνή γραμμή με το έντονο νεύρο ανεβαίνει όσο προχωράς προς τα πίσω και συναντά τα μεγάλα φώτα που αγκαλιάζουν τα φτερά και μπαίνουν μέσα στην πέμπτη πόρτα. Αντίθετα η οροφή κατεβαίνει προς τα κάτω δημιουργώντας μια αίσθηση κουπέ μοντέλου, με μικρότερα πίσω παράθυρα. Οι τεράστιοι τροχοί και οι εμφανείς απολήξεις της εξάτμισης έρχονται να ολοκληρώσουν την εικόνα του νέου Polo, σύμφωνα με την έμπνευση του ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Για την κατασκευή του νέου Volkswagen Polo θα χρησιμοποιηθεί η νέα πλατφόρμα MQB-A0, την οποία θα δούμε για πρώτη φορά στο νέο Seat Ibiza. Κάτω από το καπό θα δούμε τον νέο βενζίνης 1.5 TSI ο οποίος θα αντικαταστήσει τον 1.4 TSI. Στη γκάμα επίσης θα υπάρχει ο 3κύλινδρος 1.000άρης βενζίνης και ο 1.6 TDI diesel. Τέλος, η νέα καυτή έκδοση του Polo GTi αναμένεται να φοράει ακόμα μεγαλύτερο κινητήρα 2.0 λίτρων με απόδοση 200 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ποιος είναι ο ιδανικός κινητήρας για τα hot μικρά;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...