Πρεμιέρα στο Sao Paolo το VW Gol GT concept

Εξελιγμένο από τη VW Βραζιλίας το Gol GT concept για να ενισχύσει τη σπορ διάσταση της εταιρείας

  • -
  • -

Το Gol GT Concept έχει τη φιλοσοφία των Volkswagen GT, κάτι που υπογραμμίζει με το συνδυασμό αεροδυναμικών βοηθημάτων και του ιδιαίτερου μεταλλικού γκρι χρώματος με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα που πλαισιώνονται από τα φωτιστικά σώματα LED.

«Όσον αφορά το concept της ονομασίας, πάει στην αίσθηση και την αρχή του θρύλου του GT με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση που εκφράζει το σπορ πρόσωπο της Volkswagen» δήλωσε ο Carlos Pavone υπεύθυνος σχεδιασμού. «Το GT Concept αποτυπώνει την εικόνα του σπορ μοντέλου όπως την έχει στο μυαλό του ένα παιδί. Είναι ένα δώρο στους φίλους της μάρκας μας και στη νέα γενιά αυτών που λατρεύουν το αυτοκίνητο».

Εστιάζοντας περισσότερο στις αισθητικές αλλαγές, το Gol GT ξεχωρίζει χάρη στους επιθετικούς προφυλακτήρες του, τα φώτα LED με λειτουργία ημέρας, αλλά και full-LED, ενώ πατά σε ειδικής σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών. Στο εσωτερικό το Gol GT Conept έρχεται με τα γνωστά σπορ καθίσματα και τιμόνι, ανασχεδιασμένες επενδύσεις θυρών και αεραγωγών, πεντάλ αλουμινίου και αρκετά logo με το GT. Η Volkswagen Βραζιλίας δεν ανακοίνωσε τον κινητήρα που θα χρησιμοποιήσει στο Gol GT, αλλά πιθανότατα κάτω από το καπό του θα κρύβεται ο 1.0 TSI με τους 115 ίππους.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...