CITROEN C3: To Zenith της… απόλαυσης!

Με σύστημα Multimedia SMEG NAVI, παρμπρίζ Zenith, νέους κινητήρες PureTech και BlueHDi και τιμές από 10.900 € με όφελος απόσυρσης, το Citroen C3 είναι πιο απολαυστικό από ποτέ

  • -
  • -
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ CITROEN C3

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ C3

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

Η πολυτέλεια δεν είναι προνόμιο μόνο των ακριβών κατηγοριών. Το νέο Citroen C3 διακρίνεται για το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμό που, εκτός των κλασικών ανέσεων εμπλουτίζεται με το μοναδικό στην κατηγορία πανοραμικό παρμπρίζ Zenith που προσφέρει μοναδική αίσθηση στην καμπίνα, αλλά και το σύστημα Multimedia SMEG NAVI. Το SMEG NAVI είναι στάνταρ στην έκδοση Attraction και διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 7″, ενσωματωμένο Navigation, Bluetooth, θύρα USB και αρωματικό χώρου. Χάρη στα πρωτόκολλα Mirror Link και CarPlay καθιστά δυνατή τη σύνδεση συσκευών Android και Apple (iPhone 5 και άνω) αντίστοιχα, με απεικόνιση των κύριων λειτουργιών τους στην οθόνη του C3. Αλλά και οι μεγάλοι χώροι επιβατών, σε συνδυασμό με το πορτμπαγκάζ των 300 λίτρων αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

To Citroen C3 ξεχωρίζει ακόμη για το μοναδικό του στυλ, αλλά και για τους νέους Euro 6 κινητήρες βενζίνης PureTech (βραβευμένος κινητήρας της χρονιάς στην κατηγορία του) και πετρελαίου BlueHDi.

Τα υπερσύγχρονα μοτέρ τελευταίας γενιάς συνδυάζουν ιδανικά τη δυναμική οδήγηση με σημαντικά οφέλη στην οικονομία, χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου. Είναι αξιοσημείωτο πως οι εκπομπές ρύπων για τους κινητήρες πετρελαίου 1.6 BlueHDi των 75 και 100 ίππων, κυμαίνονται από 87 έως 90 CO2, τιμές που συνεπάγονται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Η απόδοση των κινητήρων βενζίνης ξεκινά από τους 68 ίππους στον 1.0 και φτάνει τους 110 ίππους στην περίπτωση του υπερτροφοδοτούμενου 1.2 PureTech, με ενδιάμεση πρόταση τον 1.2 PureTech των 82 ίππων.

Οι νέοι, αποδοτικοί κινητήρες PureTech και BlueHDi, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και η 5ετής εγγύηση καθιστούν το Citroen C3 μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση, κάτι στο οποίο συμβάλλουν σημαντικά και οι δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από 10.900 με όφελος απόσυρσης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Citroen συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της το όφελος της απόσυρσης, σε ολόκληρη τη γκάμα της! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο εμπόρων της Citroen ή το www.citroen.gr.


 

VIDEOS

New Citroën C3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...