BMW i3 Concept Coupe

Ηλεκτρικό compact μοντέλο

  • -
  • -

Στο σαλόνι του Los Angeles εμφανίζεται το μικρό ηλεκτρικό concept της BMW, που εκπροσωπεί την 3θυρη έκδοση του i3. Πατώντας πάνω στη λογική του i3, το σχεδόν 4 μέτρων (3964mm) μήκους i3 Concept Coupe εμφανίζεται πιο πλατύ, χαμηλό και επιθετικό, σε σχέση με το i3, εστιάζοντας πιο πολύ στην σπορ πλευρά ενός μελλοντικού ηλεκτρικού μοντέλου. Το μεταξόνιο των 2,57  μέτρων παραμένει ταυτόσημο με το i3.

Από πλευράς αισθητικής, το ιδιαίτερο σχήμα, εκπέμπει πλέον μεγαλύτερο δυναμισμό και την αύρα ενός μοντέλου της νέας εποχής. Οι τροχοί των 20 ιντσών συνδυάζονται με στενά ελαστικά εμπρός – πίσω (155/60 -175/55), για μείωση των τριβών. Στο εσωτερικό η μοντέρνα αισθητική και η σύγχρονή τεχνολογική υπόσταση, με την οθόνη αφής των 8,8 ιντσών, συνδυάζονται με οικολογικά μάλλινα και δερμάτινα υλικά.

Η ηλεκτρική διάταξη του μοντέλου αποδίδει 170 ίππους  και 250 Nm ροπής, παίρνοντας «ζωή» από μια συστοιχία μπαταριών λιθίου που βρίσκονται στο πάτωμα του αυτοκινήτου, μειώνοντας έτσι και το κέντρο βάρους της κατασκευής. Τρία προγράμματα λειτουργίας της διάταξης, Comfort,Eco και Eco Pro+, διαχειρίζονται τα αποθέματα της μπαταρίας, με την αυτονομία να φτάνει περί τα 160 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...