Στον Όμιλο Συγγελίδη Lancia & Jeep

Λόγω ενοποίησης των δικτύων Chrysler & Lancia στην Ευρώπη

  • -
  • -

Σε νέα επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Fiat Group Automobiles SpA, αναφέρει πως στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την Chrysler Group σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης των δικτύων Chrysler και Lancia στην Ευρώπη, αποφάσισε να αναθέσει στον Όμιλο Συγγελίδη την εκπροσώπηση των προϊόντων Lancia και Jeep στην Ελληνική αγορά. Θυμίζουμε πως σε παλαιότερη ανακοίνωση, τον Οκτώβριο του 2010, η ιταλική εταιρεία είχε πει πως η Lancia θα συνέχιζε να εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Fiat Group Automobiles Hellas, κάτι που ωστόσο τελικά δεν θα ισχύσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Fiat Group Automobiles SpA ήρθε σε συμφωνία με τον Όμιλο Συγγελίδη ούτως ώστε ο τελευταίος να είναι ο επίσημος εισαγωγέας υπεύθυνος για την διανομή στην Ελλάδα:

  • των οχημάτων και ανταλλακτικών Jeep,
  • των οχημάτων και ανταλλακτικών Lancia και
  • των ανταλλακτικών Chrysler και Dodge (παύει η διάθεση των οχημάτων Chrysler και Dodge στην Ελλάδα).

Επιπλέον, βάσει της συμφωνίας, ο Όμιλος Συγγελίδη διατηρεί δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης για τα αυτοκίνητα Chrysler και Dodge, ενώ από την 1η Ιουνίου 2011 έχει την ευθύνη οργάνωσης στην Ελλάδα δικτύου διανομέων της Lancia. Η Fiat Group Automobiles Hellas θα συνεχίσει την επιτυχή της παρουσία στην ελληνική αγορά ως ο επίσημος εισαγωγέας των οχημάτων Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Η Fiat Group Automobiles και ο Όμιλος Συγγελίδη, τέλος, διερευνούν τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...