Νέο 5θυρο Range Rover Evoque

Παρουσιάστηκε στο Los Angeles

  • -
  • -

Μετά την παρουσίαση της 3θυρης έκδοσης του Range Rover Evoque στο σαλόνι του Παρισιού, σειρά έχει η 5θυρη έκδοση, η παρουσία της οποίας είχε ανακοινωθεί ήδη. Οι διαστάσεις, όσον αφορά το μήκος και το πλάτος παραμένουν ίδιες, με την οροφή, να διαθέτει λιγότερη κεκλιμένη σχεδίαση στο πίσω μέρος. Αποτέλεσμα είναι, ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών να έχει αυξηθεί κατά 30 mm, ενώ ο χώρος για του ώμους τους να είναι μεγαλύτερος κατά 50 mm, σύμφωνα με την Land Rover.

O diesel κινητήρας 2.2 λίτρων, που θα εξοπλίζει το Evoque, διαθέτει τεχνολογία common rail και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, απόδοσης 150 και 190 ίππων. Επιπλέον, θα υπάρχει και ο φρέσκος turbo βενζίνης των 2.0 λίτρων με απόδοση που φτάνει τους 240 ίππους. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αναμένεται να είναι εξαιρετικά πλούσιος, με τα περισσότερα στοιχεία να έχουν προέλθει από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας.

Τρία θα είναι τα επίπεδα εξοπλισμού – Pure, Prestige, Dynamic – ενώ όπως έχει ήδη αναφερθεί, θα υπάρχουν και δικίνητες εκδόσεις. Η αρχική τιμή του Evoque υπολογίζεται στα 35.000€, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για τα τέλη του επόμενου καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...