Η Mini συνεχίζει να προκαλεί την Porsche

Hyundai: "Τρέχουμε εμείς αντί για την Porsche"

  • -
  • -

Η άρνηση της Porsche στην πρόσκληση-πρόκληση της Mini στις ΗΠΑ για αναμέτρηση της 911 Carrera S με το Cooper S σε πίστα στις 21 Ιουνίου δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ "Mini vs Porsche". Σε ένα σίριαλ όπου παραγωγή, σενάριο, σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκουν στη Mini, η οποία συνεχίζει να προκαλεί την Porsche. Αρχικά, το αφεντικό της εταιρείας στις ΗΠΑ, Jim McDowell, εμφανίστηκε σε νέο ειρωνικό video (δες το παρακάτω) κάνοντας λόγο για περισσότερα δώρα στον νικητή της αναμέτρησης, όπως εισιτήρια για συναυλία του Justin Bieber, εφ’ όρου ζωής συνδρομή στο Salami Of The Month Club, ή ακόμα και ένα (ελαφρώς μεταχειρισμένο) όργανο γυμναστικής για το σπίτι!

Ένα δεύτερο video (δες το παρακάτω), επίσης παραγωγής Mini και με εμφανή αναφορά στην ταινία "Rocky ΙV", εμφανίζει τα Cooper S και Carrera S να προετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα. Μαντέψτε ποιο από τα δύο αυτοκίνητα έχει το ρόλο του Rocky Balboa… Μπορεί η Porsche να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της, η Mini όμως συνεχίζει κανονικά, προετοιμάζοντας χώρο για 400 θεατές αλλά και μια 911 Carrera S για τον αγώνα. Όσο για το ποιος θα την οδηγήσει, αυτό είναι ακόμη στον αέρα. Η Μίνι ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook διαφήμιση (βλέπε φωτο), ελπίζοντας να βρει μία "γενναία ψυχή" που θα οδηγήσει την 911 κόντρα στο Cooper S.

Φαίνεται όμως πως η πλοκή του σεναρίου ξέφυγε από τον έλεγχο της Mini, καθώς η Hyundai σε ρόλο –όχι και τόσο- guest star προσφέρθηκε να πάρει τη θέση της Porsche που αρνήθηκε. Στη Hyundai όμως θα ήθελαν ο αγώνας Cooper S vs Genesis Coupe να γίνει τον Ιούλιο, μιας και αυτές τις ημέρες ο οδηγός τους είναι απασχολημένος –προετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ στην θρυλική ανάβαση του Pikes Peak!

Φαίνεται πως η Mini βρήκε… το μάστορά της, μπλεγμένη στον ιστό που η ίδια έπλεκε για την Porsche… Δείτε παρακάτω τα τρία νέα video-επεισόδια του σίριαλ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...