Τα πρώτα σκίτσα του νέου Hyundai Santa Fe

Πρεμιέρα για το μεγάλο SUV σε λίγες εβδομάδες, στην έκθεση της Γενεύης

  • -
  • -

Μετά την σκοτεινή φωτογραφία που αποκάλυπτε τη σιλουέτα του νέου Santa Fe, η Hyundai «επέστρεψε» επικοινωνιακά με δύο επίσημα σκίτσα του μεγάλου της SUV. Κύρια σχεδιαστικά γνωρίσματα της τέταρτης γενιάς του Santa Fe είναι η μεγάλη μάσκα με το χρωμιωμένο περίγραμμα που ενώνεται με τα εμπρός φώτα, οι τετράγωνοι θόλοι των τροχών και η coupe σιλουέτα.

Οι κινητήρες που θα εφοδιάζουν το νέο SUV της Hyundai δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, όμως ο εξοπλισμός ασφάλειας θα είναι υπερπλήρης. Η τεχνολογική ομπρέλα Smart Sense περιλαμβάνει και το σύστημα Rear Occupant Alert, το οποίο ανιχνεύει τα πίσω καθίσματα για την παρουσία ατόμων (παιδιών προφανώς) και ειδοποιεί τον οδηγό όταν αυτός βγαίνει από το αυτοκίνητο. Σε ορισμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, τα ξεχασμένα μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα είναι μία μάστιγα με τραγικές συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ HYUNDAI TUCSON ΜΕ ΤΟΝ 1.6 TURBO ΤΩΝ 177 ΙΠΠΩΝ

Επιπλέον, το σύστημα Rear Cross-Traffic Collision Warning δεν ειδοποιεί μόνο για διερχόμενα αυτοκίνητα καθώς το Santa Fe εξέρχεται με όπισθεν από κάθετες θέσεις στάθμευσης, αλλά ενεργοποιεί αυτόματα και τα φρένα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...